VÁLASZ-olunk – 2017.02.25.

 

 

Időpont: 2017.02.25, szombat 13.00 – 16.00 óráig

Helyszín: 1037 Budapest, Bokor u. 23-25.

 

Program:

12.45 – 13.00 Érkezés, regisztráció
13.00 – 13.15 A VÁLASZ vezetőségének rövid bemutatkozása
13.15 – 14.00 Mit kell tudni a VÁLASZ-ról? (prezentáció)
14.00 – 14.30 Kávészünet
14.30 – 15.15 Csoportmunka
15.15 – 15.45 Csoportmunka eredményének bemutatása
14.45 – 16.00 Válaszok a kérdésekre, a program zárása

 

Prezentáció megtekintése

 


Csoportmunka kérdései:

1.) Feladatok, ügyek
Melyek most a VÁLASZ legfontosabb feladatai az elkövetkezendő 1 hónapban, félévben és 2018 elejéig?
Melyik az az öt téma/ügy, amellyel a VÁLASZ-nak az elsők között kell foglalkoznia és miért?

2.) Csapatépítés
Milyen módszerekkel érdemes bővíteni a VÁLASZ tagságát?
Hogyan lehet eredményesen aktív tagokat toborozni?

3.) Marketing
Mit kell tenni ahhoz, hogy a VÁLASZ országszerte ismertté váljon? Milyen fórumokat érdemes használni?

4.) Egyedül vagy szövetségben?
Érdemes-e és kell-e jelen helyzetben összefogni más szervezetekkel (pártok, civil szervezetek)? Ha igen, kikkel és hogyan, ha nem, miért nem?

 

Ha úgy gondolod, ezekhez a kérdésekhez Te is szívesen hozzászólnál, itt megteheted:

 

 

 

 

GALÉRIA MEGTEKINTÉSE

 

 

 

 


A résztvevők véleménye a rendezvény után:

 

Tegnap harmincvalahányan jöttünk össze a VÁLASZ találkozóján. Első részben Katona Andrea prezentáción, közérthető nyelvezettel, összeszedetten mutatta be a szervezetet és az elgondolásait. Ezután bemutatkoztak a választott vezetőségi tagok. Kis frissítő pogizás, kávézás, üdítőzés, cigiszünet után több csoportban beszéltünk át egy-egy felvetett kérdést, aminek az eredményét a csoport össze is foglalta rövid ismertető beszédben. Sajnos a hozzászólásokra kevés idő jutott, mert a termet már készítették elő egy másik rendezvényre. Az utcán még hosszan beszélgettünk, ami a találkozó sikerét bizonyítja. Hamarosan videóbeszámolóban többet is megtudhattok a történtekről. Köszönet mindenkinek a nagyszerű délutánért! Sokan feltették a kérdést, mitől más a VÁLASZ mint a többi régi és új párt? Szombaton ebből is kaptunk ízelítőt. Bárkik, mások, ha szerveznek egy ilyen politikai találkozót, annak legalább a fele a kormány vagy mások szidalmazásából, panaszkodásból áll. A szombat délután RÓLUNK szólt, nem másokról. Nem siránkozásról. Arról, mi mit akarunk tenni és azt miképp is kellene? Sok érdekes beszélgetés is volt, de sajnos az időkeret igencsak szűkösre szabottsága miatt sok minden elmaradt. Majd ezekre is sort kell kerítenünk. Még egyszer köszönöm nektek a számomra igencsak tanulságos és élménydús találkozást! (Tóth Sándor)

Sziasztok! Kissé fáradtan, nyúzottan, de szerencsésen hazaértünk. Az élmény?…. így nyúzottan egyenlőre csak annyit, Leírhatatlan. 🙂 Andreának és a szervezőknek köszönet a profi rendezésért! Az pedig hogy személyesen ismerhettünk meg sok okos értelmes tenni vágyó akaró embert, mint a régi pepsi reklám…”Csúcs ez az érzés!” Régi kedves ismerősökkel, harcostársakkal találkozni, mindennek a koronája. Szóval… KÖSZÖNET! Nem bántuk meg, sőt! Sok sok sikert, kitartást kívánok mindnyájótoknak, mindnyájunknak, így együtt a Csapatnak! Jó pihenést! Számunkra ( Párom és én ) nagyon szimpatikus volt az egész. Számomra pedig teljesen meggyőző volt, az eredménye pedig már Andreánál van. Azóta beszélgetünk róla párommal és több tanulságot is átbeszéltünk. Le fogom írni majd. Összességében…Kellemes, inspiráló, hitet adó élmény volt. Köszönet érte minden résztvevőnek! (Kulcsár Lajos István)

VÁLASZ-olunk! Bemutatkozó rendezvény jó hangulatban és demokratikusan. Köszönet a szervezőknek.Sok hasonló összejövetelen vettem részt. Ez volt az első,hogy az ott levők nem egymásnak ugrottak,hanem egymásért szóltak. Még az esetleges bírálatok is építő humoros jellegűek voltak. És ha még Lajosomnak is tetszett, 🙂 az maga az értékelés. (Fekete Barnabás)

Mindenki tele gondolatokkal, széleslátókörűség, tolerancia és a jobbítás szándéka, ez sugárzott az egész rendezvényből. Valóban élmény volt ott lenni. (Barics Éva)

Sok értelmes, jó szándékú ember! Örülök,hogy megismerhettelek titeket!!!! (Farkas Mya)